Om SeniorFlex.dk

Vores Virksomhed

Leje af Hjælpemidler, gjort nemt og fleksibelt - Lej nu helt uden gebyrer og depositum.

Hvorfor købe en rollator, når du kan leje den ? Oplev friheden i markedets mest fleksible lejeordning.

Vi mener ikke, at man behøver binde folk på hænder og fødder for at udleje hjælpemidler. Vi har sat os for at lave en fuldstændig fleksibel lejeordning, hvor du uden at betale depositum og være bundet af lange bindingsperioder kan leje hjælpemidler på månedsbasis, og frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneder.

  • Nul kroner i oprettelse og ingen gebyrer
  • Vi leverer gratis til din hoveddør
  • Opsig frit aftalen efter bare 6 måneder
  • Vi garanterer fejlfrit produkt i hele lejeperioden

Hvem står bag

Morten Mortensen, CEO & Founder Ristretto ApS

Morten Mortensen
CEO & Founder, SeniorFlex ApS

SeniorFlex.dk blev lanceret i 2019 og drives i samme koncern som Senior24.dk og SeniorWheels.eu der siden 2014 har solgt hjælpemidler til seniorer. Det er således et erfarent team, der står bag SeniorFlex.dk.

Kontakt

Du kan kontakte os på telefon 7199 3113 på hverdage i tidsrummet 09.00-15.00, eller på mail info@seniorflex.dk, som vi altid besvarer indenfor 24 timer på hverdage.

Hvorfor vælge os ?

Markedet for udlejning er karakteriseret ved at være svært gennemskueligt og kompliceret rent praktisk og så har udlejning generelt et dårligt ry. Vi satte os for at lave en løsning, som gjorde op med gængse opfattelse af dette marked .....

Morten Mortensen, SeniorFlex.dk

Vi mener, at det skal være ligeså nemt, friktionsfrit og intuitivt at leje et hjælpemiddel, som det er at handle på nettet. Og så ønsker vi at gøre op med det lidt negative image, som normalt kendetegner udlejning.

Morten Mortensen, SeniorFlex.dk

SeniorFlex ApS - Fruebjergvej 3 - DK-2100 København Ø - Tel. 7199 3113
CVR nr.: 40157662 - Etableringsår: 2019