Sådan fungerer det - Udlejning af hjælpemidler

På SeniorFlex.dk har vi forsøgt at lave en løsning, hvor det skal være så nemt og intuitivt som muligt, at leje et hjælpemiddel.

Det betyder bl.a., at vi leverer gratis til din hoveddør indenfor 1-2 dage.

Selve bestillingen foregår nemt her på shoppen ved at gennemgå et par simple trin i oprettelse af lejeaftalen.

Oprettelse af lejeaftalen:

 1. Du finder det hjælpemiddel, som du ønsker at leje - vælger eventuel størrelse og/eller farve og trykker på knappen 'Opret lejeaftale'.

 2. Så kommer der en lille boks op, som viser det produkt, som du har valgt - Hvis det er korrekt, så trykker du på 'Fortsæt til betaling'. Du har også mulighed for at tilføje ekstra produkter til lejeaftalen ved at vælge 'Tilføj flere produkter'

 3. Du skal nu indtaste dine kundeoplysninger herunder din e-mail, samt vælge et password, hvilket giver dig mulighed for senere at logge ind på 'Din side' og se en oversigt med din lejeaftale og dine betalinger.

  Når du har indtastet navn og adresse, så vælger du, hvorvidt du vil have produktet leveret til din hoveddør eller foretrækker levering i nærmeste GLS Pakkeshop - begge dele er gratis.

  Endelig skal du indtaste dine betalingsoplysninger - du kan betale med Visa/Dankort eller MasterCard, bemærk i den forbindelse, at vi ikke kan modtage rene Dankort, kun Visa/Dankort.

 4. Når betalingen er gennemført, så modtager du en bekræftelse på din mail og en kvittering for betaling af leje for den første måned.

Levering af det lejede produkt:

 1. Vi afsender produktet som ønsket og du kan forvente levering indenfor 1-2 arbejdsdage.

 2. Herefter vil du en gang om måneden modtage en kvittering for betaling af den aftalte leje på dit betalingskort.

Ophævelse af lejeaftalen:

 1. Når du ikke længere ønsker at fortsætte lejeaftalen, så kontakter du os pr. telefon 7199 3113 eller mail info@seniorflex.dk, så ophæver vi aftalen med en måneds varsel til udgangen af kommende måned.

 2. Når lejeaftalen udløber sender vi dig en GLS returlabel, således at du gratis kan returnere det lejede produkt fra den nærmeste GLS Pakkeshop.

 3. Hvis du ikke har gemt den karton, som produktet blev leveret i, så kan du bestille en ny karton for en fast pris på kr. 100,-. Vi sender den tomme returkarton til dig med en GLS returlabel.

Husk når du lejer hjælpemidler på SeniorFlex.dk, så er der:

- Intet oprettelsesgebyr
- Intet depositum
- Ingen bindingsperiode
- Kun en fast månedlig leje, sålænge du ønsker at leje produktet

Og når du ikke længere ønsker at fortsætte lejeaftalen, så kontakter du os pr. telefon eller mail, så ophæver vi lejeaftalen med en månedsvarsel og sender dig en gratis GLS returlabel, så du kan returnere produktet.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse med at leje hjælpemidler på SeniorFlex.dk.