Fordele ved at leje et hjælpemiddel.

Hvorfor leje et hjælpemiddel ?

Det bliver stadig sværere at få bevilliget hjælpemidler fra kommunerne, hvilket betyder at flere og flere vælger selv at købe deres hjælpemidler. Det oplever vi på vores søstershop Senior24.dk, hvor vi siden starten i 2014 har oplevet en kraftig stigning i salget af hjælpemidler til seniorer, som ikke har tålmodighed til at vente på en offentlig bevilling - og som selv har midlerne til at anskaffe præcis det produkt, som de gerne vil have.

Men et godt alternativ til at købe et hjælpemiddel er at leje det. På SeniorFlex.dk kan du derfor leje hjælpemidler - vi har samlet et godt udvalg af de mest populære rollatorer, bademøbler, kørestole, blodtryksmålere og indkøbsvogne, som vi tilbyder i markedets mest fleksible lejeordning.

- Du slipper for at betale et stort kontantbeløb ved anskaffelsen
- Du betaler en fast lav månedlig leje i hele perioden
- Du kan frit opsige lejeaftalen efter bare 6 måneder og returnere produktet gratis
- Du er sikret et produkt, som fungerer problemfrit i hele lejeperioden

Den åbentlyse fordel ved at leje et hjælpemiddel i stedet for at købe det er, at du slipper for at betale et (stort) kontantbeløb ved anskaffelsen, men blot betaler en fast månedlig leje, sålænge du ønsker produktet.

På SeniorFlex.dk tilbyder vi markedets mest fleksible udlejning, og en meget kort bindingsperiode på bare 6 måneder, hvorefter du har friheden til at opsige din lejeaftale, når som helst det passer dig. Vi har også fjernet alle ’benspænd’ i form af etableringsgebyr, depositum og forudbetalt leje – du betaler en fast månedlig leje, intet andet !

Samtidig har du sikkerhed for, at du har et produkt, som virker fejlfrit i hele lejeperioden, det tager vi ansvar for.

En ny tilgang til udlejning.

På SeniorFlex.dk ønsker vi at gøre op med det lidt blakkede image, som udlejningsbranchen generelt har skabt sig.

Vi har således skabt en nem og ukompliceret løsning, hvor man direkte her på vores onlineshop opretter en lejeaftale på 2 minutter. Vi har samtidig fjernet alle traditionelle 'benspænd' i form af depositum, gebyrer og lange bindingsperioder og tilbyder en fuldstændig gennemsigtig og fleksibel lejeløsning.

Så nemt kan det være at leje et hjælpemiddel.

Vi har lavet et produkt, hvor du nemt og friktionsfrit kan oprette din lejeaftale på vores website SeniorFlex.dk og få produktet gratis leveret til din hoveddør indenfor 1-2 dage.

Det fungerer fuldstændig, som hvis du vil købe et produkt på en velfungerende webshop, blot med den forskel, at vi alene opkræver den faste månedlige leje på dit betalingskort, indtil du ikke længere ønsker at fortsætte lejeaftalen.

Klik her for at læse mere om, præcis hvordan du trin-for-trin nemt opretter en lejeaftale på SeniorFlex.dk - det tager kun 2 minutter.

Vi håber, at du vil blive ligeså begejstret for SeniorFlex.dk, som vi er.