Lej Blodtryksmåler

Lej en blodtryksmåler på SeniorFlex.dk. Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af hjælpemidler. Hos SeniorFlex.dk lejer du helt uden depositum og gebyrer og du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneder.

Så skal du bruge en blodtryksmåler i en ordentlig, så kig nærmere på mulighederne her på SeniorFlex, hvor du lejer hjælpemidle...

Lej en blodtryksmåler på SeniorFlex.dk. Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af hjælpemidler. Hos SeniorFlex.dk lejer du helt uden depositum og gebyrer og du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneder.

Så skal du bruge en blodtryksmåler i en ordentlig, så kig nærmere på mulighederne her på SeniorFlex, hvor du lejer hjælpemidler til en fast månedlig pris, alt inklusive.

---

Det bliver mere almindeligt for folk at overvåge deres blodtryk derhjemme. Dette sørger for, at man kan holde øje med blodtrykket, hvis det er for højt, hvis man tager medicin eller lignende. Hvis du måler dit blodtryk derhjemme, skal du registrere målingerne. Dette viser nemlig din læge, hvordan dit blodtryk ændrer sig i løbet af dagen. Måling af dit blodtryk er derfor en god måde til at holde øje med dit helbred.

Hos SeniorFlex.dk tilbyder vi udlejning af blodtryksmålere til en fast månedlig pris. Opret lejeaftale helt uden gebyrer og opsig den når som helst efter bare 6 måneders leje. Her kan du finde forskellige varianter af blodtryksmålere afhængig af dit behov.

Mere

Lej Blodtryksmåler 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2

Leje af blodtryksmåler - Dette skal du overveje.

Der er forskellige måder at måle blodtrykket på, hvilket betyder, at der findes flere forskellige typer blodtryksmålere på markedet. Du skal derfor vælge den type, der passer bedst til dine behov samt opfylder din læges anbefalinger.

Du kan vælge mellem en blodtryksmåler til overarm eller en blodtryksmåler til håndled. Alt efter hvilken type du vælger, skal du placere manchetten på det specifikke sted, hvorefter du trykker på knappen. Til sidst vil du få mere at vide om din puls, det diastoliske blodtryk samt det systoliske blodtryk.

Lej en blodtryksmåler til dine behov

Der er ikke nogen tommelfingerregel for, hvilken blodtryksmåler du skal vælge. Derfor kan det være en fordel at finde ud af, hvad du skal overveje, inden du lejer en blodtryksmåler. Her er de faktorer, der skal tages i betragtning ved valg af en blodtryksmåler.

Simpel betjening
En brugervenlig blodtryksmåler med store tal og store knapper gør det lettere at betjene måleren samt forstå resultaterne.

Flere konti
En funktion med flere konti giver dig mulighed for at spore mere end en persons blodtryk, så du kan dele blodtryksmåleren med andre og undgå at leje flere enheder på samme tid.

Nøjagtige resultater
Nøjagtighed er en af ​​de vigtigste ting at se efter, når det kommer til en blodtryksmåler. For at kontrollere, hvor præcis måleren er, kan du tage den med til lægen og se, om den passer sammen med deres resultater.

Sørg for at det er den rigtige manchetstørrelse
En blodtryksmåler kommer med en manchet, som du skal vikle rundt om din arm. Hvis du bruger en manchet, der er den forkerte størrelse, vil aflæsningen ikke være korrekt.

Kontroller blodtryksmåleren
Fordi din blodtryksmåler fungerer automatisk, skal den kontrolleres mindst en gang om året for, at du kan være sikker på, at den giver dig nøjagtige resultater.

Fordele ved at leje en blodtryksmåler
Hvis du ikke ønsker at købe en blodtryksmåler, er et godt alternativ at leje en i stedet. At leje en blodtryksmåler hos SeniorFlex.dk giver dig flere fordele som for eksempel:

1. Du skal ikke betale hele beløbet kontant i starten
2. Du skal ikke betale hverken depositum eller gebyr
3. Minimal bindingsperiode - Du kan frit opsige lejeaftalen efter bare 6 måneder
4. Du får en problemfri blodtryksmåler
5. Du får leveret blodtryksmåleren direkte til din hoveddør indenfor 1 til 2 dage
6. Du betaler et fast månedligt beløb

Hos SeniorFlex.dk finder du udlejning af blodtryksmålere, hvilket er for dig, der hellere vil leje end købe. Vi har gjort det nemt for dig at leje en blodtryksmåler på blot et par minutter.