Lej Ramper

Lej ramper til rollatorer og kørestole - Her kan du leje en transportabel rampe til rollator eller kørestol. Vi har kørestolsramper i flere forskellige længder, som alle er nemme at folde sammen og medbringe i bilen.

---

Ramper er for personer, der har behov for at bruge en kørestol eller rollator i deres dagligdag. Det kan nemlig ofte være en u...

Lej ramper til rollatorer og kørestole - Her kan du leje en transportabel rampe til rollator eller kørestol. Vi har kørestolsramper i flere forskellige længder, som alle er nemme at folde sammen og medbringe i bilen.

---

Ramper er for personer, der har behov for at bruge en kørestol eller rollator i deres dagligdag. Det kan nemlig ofte være en udfordring at være rollator- eller kørestolsbruger, når det kommer til niveauforskelle. Ramper findes i forskellige udformninger og størrelser, således at der er en rampe til alle forhindringer.

Hos SeniorFlex.dk tilbyder vi udlejning af ramper til et fast månedligt beløb, hvor du ikke skal betale hverken gebyrer eller depositum og du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneder, hvis du ikke har brug for at leje en rampe mere.

Mere

Lej Ramper Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 129,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

    Lej en Kørestols rampe for kr. 129,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

    129,00 kr./md.
    Midlertidigt udsolgt
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Leje af kørestols rampe - Hvad skal jeg overveje ?

At leje en rampe er en fremragende løsning, når du som rollator- eller kørestolsbruger har en udfordring i forhold til niveauforskelle. Når du ønsker at leje en rampe, skal du først og fremmest afdække dit behov. På den måde er du sikret, at du lejer den helt rigtige rampe, der kan opfylde lige præcis dit behov og give dig mere frihed.

Hvilken bredde skal rampen have?
Kørestole og rollatorer har forskellige bredder. Derfor skal du tjekke, om rampen er lavet til lige netop dit hjælpemiddels bredde. Mål derfor hjælpemidlet inden du kigger efter den perfekte rampe til dig.

Hvilken længde skal rampen være på?
Når først du har fundet en rampe, der passer i bredden til din rollator eller kørestol, skal du kigge på, hvor du vil bruge rampen. Ramper findes i forskellige længder, så de kan bruges på steder, der er mellem 60 cm. og 150 cm.

Tjek belastningen og skridsikkerheden
Endnu et par ting, der er værd at kigge på, er hvilken belastning rampen er godkendt til, samt om den er lavet i skridsikkert materiale. Lever rampen op til disse krav, kan du nemlig føle dig helt tryg ved at bruge den.

Vægt og transportmulighed
Rampens vægt har betydning, når du eventuelt vil have muligheden for at flytte rundt på den, så du kan bruge den samme rampe flere steder. Vægten kan også have en betydning for dig, hvis du gerne vil kunne have den med dig rundt, når du er på besøg andre steder.

Ved transport af en rampe kan det ligeledes være rart, hvis den kan klappes sammen, således at den fylder mindre. Hvis rampen i sammenklappet stand har et bærehåndtag, vil det gøre det langt nemmere at flytte rundt på den.

Fordele ved at leje en rampe

Der er mange fordele i forhold til at leje en rampe fremfor at købe en selv. For det første kommer du ikke til at købe en rampe, der slet ikke matcher dine egentlige behov. Når du vælger at leje en rampe, er der også plads til at ændre lejeaftalen, hvis du finder ud af, at det er en helt anden rampe, du har brug for. Ved at leje en rampe hos SeniorFlex.dk får du følgende fordele:

1. Du brænder ikke inde med en forkert type rampe
2. Du skal ikke betale hverken depositum eller gebyr
3. Minimal bindingsperiode - Du kan frit opsige lejeaftalen efter bare 6 måneder
4. Du er sikret, at du har den rette rampe til dit behov
5. Du betaler et fast månedligt beløb for rampen
6. Indenfor 1 til 2 hverdage bliver rampen leveret gratis til din hoveddør

Det er nemt at leje en rampe hos SeniorFlex.dk. Det tager kun to minutter af din tid at oprette en lejeaftale.