Lej Badestol

Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af bademøbler. Helt uden depositum og gebyrer. Du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneders leje.

Så skal du bruge en badebænk eller badestol, så vælg din favorit blandt vores lækre modeller og lej til en fast månedlig pris, alt inklusive.

----

En badestol eller badebænk er stol, der er u...

Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af bademøbler. Helt uden depositum og gebyrer. Du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneders leje.

Så skal du bruge en badebænk eller badestol, så vælg din favorit blandt vores lækre modeller og lej til en fast månedlig pris, alt inklusive.

----

En badestol eller badebænk er stol, der er udviklet specielt til at blive brugt på badeværelset. Badestole har typisk et blødt sæde og skridsikre gummifødder som maksimerer sikkerheden i badet. Alle badestole er lavet til at give dig et sted at hvile, mens du bader. Nogle modeller kan også hjælpe med at gøre det nemmere at komme ind og ud af eksempelvis et badekar.

Hos SeniorFlex.dk tilbyder vi udlejning af badestole helt uden gebyrer og depositum. Du lejer derfor en badestol til en fast månedlig pris og kan frit opsige lejeaftalen efter blot 6 måneder. Her på siden kan du finde badestole, der gør det mere behageligt og trygt for dig at tage et bad.

Mere

Lej Badestol Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 95,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

    Lej en Badebænk for kr. 95,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

    95,00 kr./md.
    Midlertidigt udsolgt
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Lej en badestol - hvad skal jeg lægge vægt på ?

Den samme type badestol fungerer ikke for alle. Ikke alene varierer folk i deres højde, vægt og fysiske behov, men dimensionerne af en brusekabine eller et badekar er også forskellige. Derfor kan det være svært at finde ud af, om du skal vælge den ene eller den anden badestol. Følgende er overvejelser som du kan gøre, når du vil leje en badestol.

Badestol til brusekabine eller karbad?
Først og fremmest skal du finde ud af, om du ønsker en badestol til et badekar eller en brusekabine. Der kan nemlig være forskel på modellen afhængig af, om du skal bruge den til det ene eller det andet. Typisk kan badestole altid bruges i en brusekabine, hvorfor det som regel kun er badestole til badekar, du skal være mere opmærksom på.

Hvor høj skal badestolen være?
Du kan både finde badestole, hvor der ikke er mulighed for at indstille højden, men du kan også finde badestole med højdejusterbare ben. Modellerne vil typisk variere i højden, så sørg for, at du finder en badestol, der kan opnå den sædehøjde, der passer til dine behov.

Hvor bred skal badestolen være?
Valg af en model med et bredt sæde giver dig mere plads, så det er nemmere for dig at vende rundt på sædet samt komme ind og ud af det. Det er derfor altid en fordel med et bredere sæde uanset din vægt og størrelse. Desuden skal du naturligvis finde en badestol, der er passende til din størrelse, så du kan gå behageligt i bad.

Skal badestolen have specifikke egenskaber?
Badestole kommer med et sæde, du kan hvile dig på, så du kan tage et bad uden problemer. Men der er også mulighed for at finde badestole med alt lige fra ryglæn til armlæn og støttegreb. Disse egenskaber kan være til gavn for dig, der har brug for mere hjælp og støtte, når du er i bad. Inden du lejer en badestol, skal du derfor overveje, om du blot har brug for en badestol med et sæde, eller om du ønsker en model med flere egenskaber.

Fordele ved at leje en badestol
At købe hjælpemidler til hjemmet kan være en dyr udgift. Derfor kan det være en fordel at leje disse hjælpemidler i stedet for at købe dem.

Hos SeniorFlex.dk kan du leje et hav af hjælpemidler som eksempelvis badestole. Vi tilbyder nemlig udlejning af badestole, så du kan gå trygt og sikkert i bad. Fordelene ved at leje en badestol hos SeniorFlex.dk er:

1. Betal ikke et stort beløb for badestolen på én gang
2. Du betaler en fast lav månedlig pris
3. Du skal ikke betale hverken depositum eller gebyr
4. Minimal bindingsperiode - Du kan frit opsige lejeaftalen efter bare 6 måneder
5. Badestolen bliver leveret direkte til din hoveddør indenfor 1 til 2 dage

Det behøver ikke være besværligt at leje en badestol, da vi her hos SeniorFlex.dk har gjort processen nem og overskuelig. At leje en badestol vil derfor kun tage dig et par minutter.