Lej rollator

Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af rollatorer. Helt uden depositum og gebyrer. Du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneders leje.

Find din favorit rollator blandt vores populære modeller og lej til en fast månedlig pris, alt inklusive.

---

Rollatorer er gavnlige for personer, der har problemer med at gå eller oplever va...

Vi tilbyder markedets mest fleksible udlejning af rollatorer. Helt uden depositum og gebyrer. Du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneders leje.

Find din favorit rollator blandt vores populære modeller og lej til en fast månedlig pris, alt inklusive.

---

Rollatorer er gavnlige for personer, der har problemer med at gå eller oplever vanskeligheder med at holde balancen. En rollator er også nyttig for dem, der er ved at komme sig over enten ben- eller rygskader.

Hos SeniorFlex.dk tilbyder vi fleksibel udlejning af rollatorer uden depositum og gebyrer. Du kan frit opsige din lejeaftale efter bare 6 måneders leje. Her på vores side kan du finde et udvalg af forskellige rollatorer, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov. Hvis du ikke ønsker at købe en rollator, kan du i stedet leje en hos SeniorFlex.dk til en fast månedlig pris!

Mere

Lej rollator 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
 • 89,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

  Lej en Økonomi rollator for kr. 89,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

  89,00 kr./md.
  Midlertidigt udsolgt
 • 215,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

  Lej en Standard rollator for kr. 215,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

  215,00 kr./md.
  Midlertidigt udsolgt
 • 349,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

  Lej en Luksus rollator for kr. 349,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

  349,00 kr./md.
  Midlertidigt udsolgt
 • 169,00 kr./md. Midlertidigt udsolgt

  Lej en Indendørs rollator for kr. 169,-/måned ✓ Intet oprettelsesgebyr ✓ Intet depositum ✓ Opsig frit efter bare 6 måneder ✓ Gratis leveret til din hoveddør

  169,00 kr./md.
  Midlertidigt udsolgt
Viser 1 - 4 af 4

Leje af rollator - hvordan vælger jeg den rigtige rollator ?

En rollator er kort sagt en gangramme med hjul og bremser. Du kan vælge mellem flere versioner af rollatorer, da dette kommer an på, hvad du har brug for. De fleste rollatorer har en taske eller kurv og nogle har også et sæde. Rollatorer kan bruges indendørs, men kan også være særligt nyttige til brug udendørs.

Hos SeniorFlex.dk har vi udvalgt populære rollatorer, der tilbyder den bedste stabilitet og alsidighed til at imødekomme behovene på forskellige mobilitetsniveauer. Rollatorer tilbyder nemlig mere manøvredygtighed og giver dig mere frihed og uafhængighed både i og udenfor hjemmet.

Lej en rollator til dine behov
At leje en rollator kan virke uoverskueligt, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal kigge efter. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal overveje, når du er på udkig efter en rollator til dine behov.

Hvilken størrelse rollator har du brug for?
Det er vigtigt at sikre, at håndtagenes højde er korrekt, så du kan bruge rollatoren sikkert og komfortabelt. Det er også en fordel at kontrollere, at du er indenfor rollatorens maksimale brugervægt for at sikre, at den giver dig tilstrækkelig med støtte

Vil et sæde være gavnligt?
Hvis du har brug for en rollator med et sæde, kan det være værd at tænke på, om du foretrækker et blødt eller hårdt sæde. Det er også vigtigt at kontrollere, at sædet er i en højde og bredde, som du komfortabelt kan komme til og fra.

Hvad skal rollatoren bruges til?
Vil du bruge en rollator til indkøb, eller skal den blot bruges i hjemmet? I så fald er det værd at overveje, om rollatoren skal have en taske til personlige ting og indkøb, eller om rollatoren skal have en bakke, som du kan bruge derhjemme. Overvej, om tasken eller bakken, er stor nok til at bære det, du har brug for, og kontroller om det er nemt at få adgang til tasken, eller om du skal bøje dig meget ned for at nå indholdet.

Skal rollatoren bruges indendørs eller udendørs?
Der kan være stor forskel på indendørs- og udendørsrollatorer, hvorfor du skal gøre op med dig selv, hvilken type du har brug for. Dette vil gøre din søgning en del nemmere, da det er fordelagtigt at vælge en rollator, der er specielt egnet til formålet.

Skal rollatoren transporteres mellem forskellige steder?
Hvis det er tilfældet, er det en fordel at købe en letvægtsrollator, der er nemmere at bære rundt på. Derudover skal rollatoren også helst være sammenklappelig, så det er nemmere at transportere den rundt.

Fordele ved at leje en rollator
Et alternativ til at købe en rollator er at leje den. Hos SeniorFlex.dk har vi samlet et godt udvalg af de mest populære rollatorer, som du kan leje til en fast månedlig pris. Du kan finde alt lige fra standardrollatorer til luksusrollatorer. Men hvad er fordelen ved at leje en rollator?

1. Du skal ikke betale et stort kontantbeløb med det samme
2. Du betaler en fast lav månedlig pris
3. Du skal ikke betale hverken depositum eller gebyr
4. Minimal bindingsperiode - Du kan frit opsige lejeaftalen efter bare 6 måneder
5. Du får en rollator, der fungerer upåklageligt
6. Rollatoren bliver leveret gratis direkte til din hoveddør indenfor 1 til 2 dage

Hos SeniorFlex.dk kan du leje en rollator på kun et par minutter ved at følge vores vejledning